سه شنبه 28 شهريور 1396   19:51:16
تازه ها و رویدادها
برنامه هاي خانه فرهنگ به مناسبت عيد مبعث

اجراي مسابقات ورزشي و مسابقات فرهنگي

هم زمان با فرارسيدن بيست و هفتم رجب‌المرجب سال روز عيد مبعث ، مراسم جشن و سروري همراه بااجراي مسابقات جذاب ورزشي واهداء جوايز نقدي به نفرات برتر با حضور دانشجويان ساکن خوابگاه مقابل خوابگاه شهيد گل آور در فضاي باز برگزار شد.
به گزارش شريفيان کارشناس خانه فرهنگ برادران، همزمان با فرارسيدن بيست و هفتم رجب‌المرجب سالروز مبعوث شدن حضرت محمد مصطفي (صلي‌الله عليه و آله) به مقام نبوت، مراسم جشن و سروري همراه بامسابقات جذاب ورزشي واهداء جوايز نقدي به نفرات برتر  با حضور دانشجويان ساکن خوابگاه مقابل خوابگاه شهيد گل آور در فضاي باز برگزار شد.
درحاشيه اين مراسم ايستگاه پذيرايي برپاشد و از دانشجويان شرکت کننده در مراسم پذيرايي به عمل آمد.
       در اين مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمين شهسواري نيز به اجراي برنامه هاي فرهنگي تبليغي پرداخت.
در پايان دانشجويان خوابگاهي در مقابل مسجد امام حسن عسگري (عليه السلام)تجمع و ازآنجا به همراه ديگر اقشار مردم قم طي حرکت دسته جمعي جهت تبريک به محضر کريمه اهل بيت (عليه السلام) مشرف شدند ودر برنامه ويژه عيد مبعث در صحن امام رضا شرکت نمودند .

عکس های مرتبط :

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما