سه شنبه 28 شهريور 1396   19:54:12
در امروز: 40231
اين صفحه امروز: 153
تازه ها و رویدادها
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه:

جشنواره دانشجويي عهد در دانشگاه قم برگزار مي‌شود

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه قم گفت: جشنواره ملي دانشجويي عهد در سه محور شعر، داستان و نمايشنامه نويسي در اين دانشگاه برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگي دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر رضا نوروزي پيش از ظهر امروز در نشست خبري جشنواره ملي ادبي دانشجويي عهد که در ساختمان اداري شماره دو مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با اشاره با بحث انتظار اظهار کرد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي پرداختن به واژه هايي همچون غيبت، انتظار و حکومت مهدوي در کشورمان افزايش پيدا کرده است.
وي ادامه داد: وظيفه فردي، اجتماعي و حکومتي ما اين است که از فرصت پيش آمده پس از انقلاب استفاده و نگاه دقيق به انتظار را در ميان مردم به خصوص دانشجويان ايجاد کنيم.
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، افزود: به دنبال اين هستيم که جشنواره دانشجويي عهد هر سال برگزار شود و انجمن داستان استان قم در برگزاري اين جشنواره مشارکت دارد، براي پوياشدن دانشجويان جشنواره عهد را در سه محور شعر، داستان و نمايشنامه نويسي برگزار مي‌کنيم.
دکتر نوروزي با اشاره به ضرورت ترويج سبک زندگي مهدوي، اظهار کرد: بايد اين سبک زندگي را در ميان مردم ترويج و براي اين هدف بايد از هنر استفاده کنيم، اگر بخواهيم ارزش‌هاي والاي خودمان را همه گير کنيم، بايد هنر به اين عرصه‌هاي ما ورود کند و غربي‌ها از طريق هنر به دنبال ديکته کردن فرهنگ خود در جهان هستند.
وي ادامه داد: هنر ابزاري مناسب براي ترويج ارزش‌ها در جامعه است، مي‌خواهيم که هر سال جشنواره اي را در فضاي دانشجويي در رشته‌هاي مختلف با همکاري مسجد مقدس جمکران در خصوص مهدويت برگزار کنيم.
معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، افزود: اساتيد برجسته اي همچون استاد محمد علي مجاهدي داوري بخش شعر جشنواره عهد را برعهده دارند، فعاليت اين جشنواره از روز دوشنبه 18 ارديبهشت ماه همزمان با روز جوان آغاز مي‌شود و زمان ارسال آثار به جشنواره عهد تا 4 تيرماه امسال است.
دکتر نوروزي با اشاره به مراسم اختتاميه جشنواره عهد اظهار کرد: زمان برگزاري اين مراسم در روز سه شنبه هفت آذرماه مصادف با روز 9 ربيع الاول همزمان با روز تاج گذاري امام زمان(عج) برگزار مي‌شود.
وي ادامه داد: برگزاري جشنواره دانشجويي عهد حاصل همکاري دانشگاه قم و مسجد مقدس جمکران است، مراسم افتتاحيه اين جشنواره در تالار شيخ مفيد در دانشگاه قم در روز 18 ارديبهشت ساعت 10 تا 12:30 برگزار مي‌شود.
معاون فرهنگي دانشگاه، افزود: اطلاع رساني در خصوص جشنواره عهد به دانشجويان استان قم در دانشگاه‌هاي استان انجام مي‌شود، البته اين جشنواره ملي است و تمام دانشجويان کشور مي‌توانند در جشنواره عهد شرکت کنند.
دکتر نوروزي با اشاره به راه ارسال آثار به جشنواره عهد، اظهار کرد: دانشجويان مي‌توانند که از طريق ايميل آثار خود را به دبيرخانه جشنواره ارسال کنند و دبيرخانه جشنواره عهد در دانشگاه قم است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: موضوع جشنواره عهد، بحث مهدويت و زيرشاخه‌هاي مرتبط با اين بحث است و اين جشنواره کانال تلگرامي ويژه اي براي اطلاع رساني ايجاد کرده است.

عکس های مرتبط :

ديگر بخش ها درباره دانشگاه قم سامانه هاپيوندهاي مفيدارتباط با ما